Adverteren op Tweakers duur? Niet met de nieuwe Tech Ads Manager, waarmee je nu vanaf 500 euro de echte techliefhebbers via het grootste technetwerk in Nederland kunt bereiken met jouw bannercampagne. Test nu als een van de eersten tegen een zeer laag tarief dit nieuwe concept!

 

Waarom de Tweakers Tech Ads Manager?

Om adverteren op Tweakers laagdrempeliger te maken, hebben we een systeem ontwikkeld waarin je in slechts een aantal stappen, in duidelijke taal, een complete campagneorder kunt inboeken. Makkelijk, goedkoop, en snel. Op deze manier maken we Tweakers toegankelijker, voor elk type adverteerder.

De kracht zit in het aanbieden van drie type pakketten met vooraf gedefinieerde prijzen en een duidelijke verdeling van het aantal impressies. Je weet op deze manier direct wat je kunt verwachten, en belangrijker, welke resultaten je campagne gegarandeerd behaalt. Anderzijds scheelt het ons administratief een hoop tijd, wat de voornaamste reden is waarom we de pakketten tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Kortom, wij vinden dat adverteren simpel moet zijn en dat je zelfs bij een laag tarief prima moet kunnen instellen wat de startdatum van jouw campagne is en hoe lang deze moet lopen. Op deze manier krijg je controle over jouw uitgaven en weet je direct wat je ervoor terugkrijgt. Er zijn dus géén abonnement of vaste bestedingen vereist; je adverteert alleen wanneer het jou uitkomt en hoe vaak jij het wilt.

 

Hoe werkt het?

Je doorloopt een formulier met zeven stappen waarin je aangeeft wat je met de campagne wilt promoten, hoeveel je voor deze campagne wilt uitgeven en of je binnen een specifieke categorie op Tweakers wilt adverteren. Vervolgens selecteer je de gewenste categorieën en geef je direct aan hoe lang je wilt dat de campagne loopt. Daarna kies je de startdatum van de campagne, vul je jouw contactgegevens in en klik je op Akkoord om je order te bevestigen.

Super, je order is nu compleet! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een bevestigingsmail met de details van jouw overeenkomst. In deze mail vind je tevens een link naar de locatie waar je je banner en de link naar de landingspagina kunt uploaden.

Neem voor het uploaden een kijkje bij onze tips die je helpen om een goed scorende banner te ontwikkelen. Hier vind je tevens de formaten, voorbeelden van de positie van het type banner op Tweakers, en de nodige specificaties. Ontwikkel je banner in alle drie de benodigde formaten en upload ze via de link die je in de bevestigingsmail vindt. Mocht je banner niet voldoen aan de eisen, dan nemen we uiteraard contact met je op.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Doordat er gebruik wordt gemaakt van drie formaten banners (Leaderboard, Rectangle en Double Banner) waarover de impressies worden verdeeld kunnen we veel meer impressies bieden tegen een gereduceerd tarief. Tijdens deze testfase bespaar je dus flink op jouw campagne, bijna 70%! Het aantal impressies (dit zijn de weergaves van jouw campagne onder de techdoelgroep op Tweakers) wordt verdeeld over de volgende drie banners:

  • Leaderboard (728×90 pixels)
  • Rectangle (300×250 pixels)
  • Double Banner (320×100 pixels)

Bekijk hieronder de pakketten en hoeveel impressies je per pakket krijgt, wat de bannerformaten zijn en hoe de verdeling van impressies over de bannerformaten is.

Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3
Prijs 500 euro 1000 euro 1500 euro
Totaal aantal impressies 50.000 110.000 170.000
Leaderboard 15.000 35.000 55.000
Rectangle 15.000 35.000 55.000
Double Banner 20.000 40.000 60.000

Adverteer je liever in een specifieke categorie? Dan kost dit 200 euro bovenop de pakketprijs.

Belangrijk om te weten is dat het aantal impressies afhankelijk is van de beschikbare voorraad. Tijdens piekmomenten komt het weleens voor dat er niet genoeg voorraad op de website beschikbaar is om alle campagnes zo vaak als gewenst te vertonen.

Daardoor kan het gebeuren dat jouw campagne in die periode niet vaak genoeg wordt weergegeven om het aantal impressies tijdens de gewenste looptijd te behalen. Als dit het geval is, zal jouw campagne iets langer blijven doorlopen dan de aangegeven looptijd, tot het totaal aantal impressies alsnog is behaald. Na afloop van de campagne ontvang je altijd een samenvatting van jouw campagne en zie je wat de prestatie is geweest.

Klaar om te starten met adverteren? Klik op onderstaande knop en probeer het zelf!

 

 

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons