Voor alle advertenties op Tweakers, Hardware Info en AD Tech geldt dat het voor de bezoeker duidelijk moet zijn dat het om een advertentie gaat. Uitingen mogen daarom niet lijken op meldingen van het besturingssysteem of grafische elementen overnemen van de onderliggende site. Kijk voor meer informatie over ons advertentiebeleid naar onze LEAN richtlijnen.

Bekijk hier alle aanleverspecificaties voor de Hardware Info Wallpaper

LET OP: De volledige Tweakers site is overgegaan op HTTPS. Daarmee moeten ook alle banners aan de HTTPS eisen voldoen en SSL Compatible zijn. Mocht een banner niet aan deze eisen voldoen, dan wordt de banner niet (goed) getoond.

Aanleveren materiaal

Standaard materiaal moet uiterlijk 3 werkdagen voor de startdatum van de campagne aangeleverd worden. Rich media, Homepage takeover en branded content moet minimaal 5 werkdagen voor de startdatum van de campagne aangeleverd worden. Al het materiaal mag aangeleverd worden aan onze adops afdeling, via adopsdigital@dpgmedia.nl.

LET OP: Materiaal wat via Weborama loopt dient 8 werkdagen voor livegang bij hen aangeleverd zijn.

Underdeliverance als gevolg van te laat aanleveren is voor risico van de adverteerder. Online advertenties worden gemeten vanuit DFP. Metingen binnen dit systeem zijn leidend voor het aantonen van levering.

Lees hier de algemene voorwaarden.

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons