Op donderdag 8 december werden, samen met de 250 aanwezigen, tijdens de Tweakers Awards-uitreiking de winnaars bekendgemaakt, nogmaals gefeliciteerd aan alle winnaars!

De Tweakers Awards is dé publieksprijs voor de beste technologie- en elektronicamerken, verkozen door bezoekers van Tweakers. In totaal werden dit jaar awards uitgereikt in 54 categorieën, variërend van fabrikant tot serviceprovider. Naast de categorieën voor fabrikanten en merken, werden er ook een aantal communityleden in het zonnetje gezet als dank voor de bijdrage aan Tweakers.

Na vijf jaar namen we afscheid van het Koninklijk Instituut voor de Tropen en vond de uitreiking plaats in Theater Amsterdam. Een te gekke locatie die erg goed aansloot bij de show van dit jaar.

 

Tijdens de uitreiking, gehost door Hoofdredacteur Tweakers Wout Funnekotter, werd je na een spetterende binnenkomst inclusief lichtshow en vuurwerk, meegenomen in de data van de Pricewatch en gaven we antwoord op prangende vragen. Op welke producten zoekt de community het liefst? Hoe heeft de populariteit van verschillende specificaties zich door de tijd heen ontwikkeld? Welke merken zijn populair onder Pricewatch-gebruikers?

Aan de hand van verschillende animatievideo’s werd je ondergedompeld in Pricewatch-data, wat inzichten gaf in het bezoekersgedrag. Bekijk alle animatievideo’s via deze link. Na elke animatie werden de awards in groepen uitgereikt aan de winnende merken, door bij velen van jullie bekende gezichten: de Tweakers accountmanagers. Vergeet niet om bij winst of een tweede of derde behaalde positie, je dit kunt promoten met de (gratis) Mediakit.

Na de show vervolgde de avond zich in de Foyer, het moment om te netwerken met vakgenoten en tweakers onder het genot van een heerlijke borrel! Daarnaast was het ook mogelijk om op de foto te gaan, een kijkje te nemen bij de oude techproducten in museumopstelling, of om te dansen bij de band.

Ben je benieuwd naar de aftermovie van de avond? Bekijk het hieronder en hopelijk (weer) tot volgend jaar!

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons