Voor de vijftiende keer organiseert Tweakers dit jaar dé publieksprijs voor de beste technologie- en elektronicamerken. Van 12 juli tot en met 26 juli zijn de stembussen geopend. In totaal worden dit jaar awards uitgereikt in 48 categorieën, variërend van fabrikant tot serviceprovider. Is jouw merk genomineerd? Dan kan je gebruik maken van de mediakit om jouw nominatie te promoten. Wil je zelf stemmen? Log dan in op Tweakers en breng hier je stem uit.

 

Nominatielijst is opgesteld

Dit jaar hadden we een extra nominatieperiode om de community de kans te geven om een voorkeursmerk aan te geven.

De oorspronkelijke nominatielijst is opgezet in samenwerking met de EHA en gebaseerd op data uit de Tweakers Pricewatch. De opzet van de genomineerde partijen zijn geselecteerd op basis van een aantal nominatievoorwaarden en getoetst bij de redactie. Vervolgens zijn de genomineerden aangevuld door merken die voor de community belangrijk zijn en door de nominatieronde zijn gekomen.

Om ervoor te zorgen dat iedereen kon stemmen op zijn of haar favoriete merken en bedrijven, gaven we hen de kans om deze lijst verder aan te vullen. Daarbij golden twee criteria:

  1. Alleen bedrijven die sinds 1 mei 2020 een product in de categorie uitgebracht hebben, kunnen genomineerd worden;
  2. Deze producten moeten in Europa te koop zijn.

 

Voor alle categorieën en nominaties. Klik hier

 

Mediakit

Ben je genomineerd? Dan kan je gebruik maken van de mediakit! Promoot jouw nominatie met het logo voor de juiste categorie uit de mediakit of een foto op social media en win een dinerbon voor twee! Hoe doe je dat? Bijvoorbeeld:

“Yes! [bedrijfsnaam] is genomineerd voor een Tweakers Award! Help je ons te winnen? Log in op Tweakers en breng je stem uit op tweakers.net/awards. #TweakersAwards2022

Neem bij vragen over de Tweakers Awards of voor het opvragen van de mediakit contact op met Isabelle.

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons