Tijdens gesprekken met onze klanten en partners komen we er keer op keer weer achter hoe gaaf het is om met andere vakidioten te praten. Wat begint als een praatje mondt dan uit op een diepgaande en dynamische discussie over een enorme verscheidenheid aan tech-onderwerpen. Zonde eigenlijk, om die verhalen voor jezelf te houden. Daarom hebben we besloten om samen met Jim Stolze een podcastserie te maken waarin we in gesprek gaan met onze partners. Die gesprekken delen we via de podcast Jim Stolze & de Tweakers – een techpodcast!

De opzet is simpel: Jim bezoekt techbedrijven (zolang coronamaatregelen het toelaten) met twee microfoons in zijn koffer. Eenmaal op locatie neemt hij de sfeer van het bedrijf in zich op en gaat een positief-kritisch gesprek aan. Wat is het verhaal van een dienst, product of werkgever? Welke keuze wordt gemaakt en waarom? Is het echt zo leuk om hier te werken? Hoe is de koffie? Kortom, genoeg ruimte voor een luchtige kennismaking en een uitgebreid kijkje in de keuken, maar de duik in het diepe staat centraal. Dat is immers waar onze luisteraars elke keer voor terugkomen.

“Wat is het mooiste stukje code waar je trots op bent?”
“Wat is je grootste f*ck-up geweest?”
–zomaar wat vragen die je van Jim Stolze kan verwachten

 

Positief met een kritische noot

De nadruk tijdens het gesprek ligt op de positieve punten van je bedrijf, dienst of product, maar Jim zal zeker niet kritiekloos zijn. Dat is ook niet wat onze luisteraars verwachten; die willen iets leren van de podcast. Verwacht dus een dynamisch gesprek waarin de techniek centraal staat en de discussie niet wordt geschuwd. Het resultaat zal een rijke, diepgaande podcastaflevering worden die prettig en boeiend is om naar te luisteren. Jim sluit de podcast af door de positieve punten van het gesprek samen te vatten en te benoemen voor wie je bedrijf, dienst of product aan te raden is. Ook wordt er een subtiele call to action aan toegevoegd.

De eerste drie podcasts zijn al live! Beluister ze nu:

Vertel je verhaal

Voor partners biedt Jim Stolze & de Tweakers – een techpodcast een uitstekende kans om een inhoudelijk verhaal te vertellen. Je krijgt de ruimte om samen met Jim alle ins en outs van je bedrijf of dienst uiteen te zetten. Heb je een technische specialiteit? Zet jezelf neer als expert en claim thought leadership! Ook kom je door de intieme sfeer van de podcast makkelijk in contact met een gewilde doelgroep, zoals developers en systeembeheerders en profileer je je als een interessante werkgever.

Podcasts zijn terug en here to stay. Dat blijkt ook uit recent onderzoek. Met de redactionele Tweakers podcast bereiken we gemiddeld 16.000 luisteraars. We duiken de diepte in, precies wat onze doelgroep wil. Doe mee en vertel ook je verhaal aan duizenden techliefhebbers. Alle details vind je via de link rechts of neem direct contact met ons op.

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons