Vanuit onze passie voor technologie geven wij je onafhankelijke informatie en helpen wij je voorop te lopen, de beste keuzes te maken en in contact te komen met mensen die dezelfde passie delen.


Tweakers.net is de grootste tech site van de Benelux en al ruim 21 jaar de meest toonaangevende titel op het gebied van consumentenelektronica en technologie, waaronder bijvoorbeeld: smartphones, automotive, security en games.

Dat doen wij met nieuwsberichten, productreviews en de Pricewatch. De zeer actieve community bestaat uit meer dan een half miljoen leden met één grote passie: technologie. Samen met die community is de redactie in staat om technologie kritisch te bekijken. We testen onder meer laptops, smartphones, tablets, games en tv’s en helpen mensen op die manier voorop te lopen, de beste keuzes te maken en in contact te komen met mensen die dezelfde passie delen.

Bereik

Met meer dan 4 miljoen unieke bezoekers en 100 miljoen pageviews per maand is het de grootste elektronica- en technologiewebsite van Nederland en België. Tevens noteert Tweakers op maandbasis ruim 500.000 bekeken video’s, is de Time on Site 00:05:04 en 1,3 miljoen click-outs in de Pricewatch.

Doelgroep

Het is dé website voor consumenten met een passie voor elektronica en ook zeker dé website voor oriënterende consumenten die een aankoop overwegen. Met nieuwsberichten, productreviews (zowel redactioneel als van onze gebruikers), een prijs- en productvergelijker (de pricewatch) en een zeer actieve community bewandelt Tweakers de volledige customer journey. Tweakers wordt namelijk gebruikt als inspiratiebron, ter oriëntatie en als aankoopkanaal. De bezoekers van Tweakers zijn voor hun omgeving tevens belangrijke buying influentials.

Uniek is de zeer actieve en betrokken community van merendeels hoogopgeleide mannen met een technische achtergrond die de site meerdere keren per dag bezoekt en een substantiële bijdrage aan de site levert. Deze bezoekers, tussen de 20-49 jaar, hebben een hoog besteedbaar inkomen dat ook meer dan gemiddeld wordt uitgegeven aan elektronica- en technologieproducten (tv’s, notebooks, tablets, games, etc).

Adverteren

Wil jij deze unieke groep elektronicaliefhebbers bereiken? Adverteren op Tweakers kan met vele commerciële uiting, bijvoorbeeld met bannercampagnes, branded content, op maat gemaakte events of de Pricewatch.

Bekijk advertentiedemogelijkheden hier>

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons