Wij helpen techliefhebbers om op basis van feitelijke productkennis en onafhankelijke testdata een eerlijke vergelijking te maken en zo de beste koop te doen. 


Hardware Info informeert computer- en elektronicaliefhebbers in Nederland en België over computerhardware en consumentenelektronica. 

Jaarlijks testen wij meer dan 1.500 producten op professionele wijze zodat consumenten een eerlijke vergelijking kunnen maken zo tot de een beste keuze te komen. De redactie beschikt over professionele testapparatuur om daarmee een zo deskundig mogelijk oordeel over producten te kunnen geven. Op basis van die testresultaten publiceren we uitgebreide vergelijkingstests en diepgaande product reviews. Naast de website verschijnt er ook zes keer per jaar een tijdschrift. 

Bereik 

Maandelijks wordt Hardware Info door meer dan 1 miljoen unieke bezoekers bezocht. Het magazine heeft een oplage van 14.000 en wordt 6 keer per jaar uitgegeven. 

Doelgroep

Wij bereiken een technisch uitstekend onderlegde doelgroep van hardware enthousiastelingen, gamers en IT-specialisten en -beslissers met een grote invloed op hun directe omgeving. Het merendeel is man en werkzaam in de IT en bezit diepgaande kennis van hardware producten. 

Adverteren

Wil jij échte computer- en elektronicaliefhebbers bereiken? Met meer dan 15 jaar ervaring kennen we de IT-markt als geen ander. We hebben uitstekende contacten met fabrikanten, distributeurs, wederverkopers en eindgebruikers. Hierdoor heeft Hardware Info een unieke positie om jouw merk te ondersteunen met elke denkbare commerciële uiting, variërend van ruimte in ons magazine tot diverse soorten banners,  nieuwsbriefadvertenties, advertorials en video’s. Daarnaast bieden we graag ruimte voor custom- marketingcampagnes voor branding, rond productintroducties of salespromotie.

Hardware Info Wallpaper specs 2019

Bekijk de advertentiemogelijkheden hier>

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?

Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons