Op Hardware Info richten we ons op productnieuws. Ook verzamelen en publiceren we de meest relevante techreviews van andere platformen, waaronder Tweakers. Op deze manier treedt Hardware Info als curator op en kunnen we lezers geïnteresseerd in Tech vanuit Hardware Info gidsen bij het maken van de beste keuze voor een techproduct.


Bereik 

Maandelijks wordt Hardware Info door meer dan 1 miljoen unieke bezoekers bezocht. 

Doelgroep

Wij bereiken een technisch uitstekend onderlegde doelgroep van hardware enthousiastelingen, gamers en IT-specialisten en -beslissers met een grote invloed op hun directe omgeving. Het merendeel is man en werkzaam in de IT en bezit diepgaande kennis van hardware producten. 

Adverteren

Wil jij échte computer- en elektronicaliefhebbers bereiken? Met meer dan 15 jaar ervaring kennen we de IT-markt als geen ander. We hebben uitstekende contacten met fabrikanten, distributeurs, wederverkopers en eindgebruikers. Hierdoor heeft Hardware Info een unieke positie om jouw merk te ondersteunen met elke denkbare commerciële uiting, variërend van advertorials tot diverse soorten banners, nieuwsbriefadvertenties en video’s. Daarnaast bieden we graag ruimte voor custom- marketingcampagnes voor branding, rond productintroducties of salespromotie.

Hardware Info Wallpaper specs 2019

Bekijk de advertentiemogelijkheden hier>

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons