Hoe richt je je huis zo smart mogelijk in? Wat zijn de mogelijkheden en (security) risico’s van domotica en automatisering? Op zaterdag 3 september 2022 bespreken honderden techliefhebbers dit soort vraagstukken tijdens de Tweakers Meet-up Smarthome. Dit jaar plannen we een volledig fysiek evenement, zodat deelnemers elkaar weer in het echt kunnen ontmoeten.

Bezoekers worden de hele dag getrakteerd op een divers programma, bestaande uit (onder meer) inspirerende keynotes, breakout sessies en partnertalks. Experts en professionals uit de sector vertellen hen alles over systemen, platformen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van smarthome en domotica.

 

Bijkletsen na de talks

Ook zijn er voor de bezoekers verschillende mogelijkheden om onderling in contact te komen. Na digitale (2020) en hybride (2021) edities van de meet-up, organiseren we dit keer een volledig fysieke bijeenkomst. Dit betekent dat bezoekers tijdens pauzes samen een drankje en een hapje kunnen doen of langs partnerstands kunnen struinen. Als afsluiter toosten we gezamenlijk tijdens een gezellige borrel.

 

 

IT-specialisten

We verwachten tussen de 200 en 400 bezoekers tijdens deze meet-up. Het gaat om trouwe communityleden, oftewel hardcore techliefhebbers. De meeste van hen zijn werkzaam in de IT als developer of studeren aan een IT-opleiding. Kortom, een zeer interessante doelgroep om het gesprek mee aan te gaan.

 

Vroegboekkorting

Nog niet aangemeld, maar wil je als partner aanwezig zijn bij de Meet-up Smarthome 2022? Wees er dan snel bij! Partners die zich vóór 30 juni inschrijven, krijgen een Partner Stand Nu (t.w.v. 3000 euro) gratis bij het advertentiepakket! Neem contact op met salesit@dpgmedia.nl voor meer informatie.

 

Kom in contact met je doelgroep

Is je bedrijf gespecialiseerd in een belangrijk topic rond smarthome? Geef een partnertalk en laat zien wat je kan. Deze meet-up geeft je de kans om jezelf te promoten als thought leader. Bovendien heb je bij Tweakers een podium met autoriteit: maak daar gebruik van en creëer goodwill bij je doelgroep.

Partners kunnen kiezen uit een uitgebreid menu aan samenwerkingsmogelijkheden. Een partnerstand maakt hier hoe dan ook deel van uit, de rest kun je zelf invullen. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Bekijk de propositie hier of neem contact op met salesit@dpgmedia.nl. We denken graag met je mee!

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons