Wat vinden techneuten nog leuker dan gear? Gratis gear! Het is dan ook niet verwonderlijk dat de jaarlijkse December Prijzen Parade op Tweakers erg populair is. Bijna twee weken maken tweakers dagelijks kans op gave techproducten. Voor jou als partner is deze weggeefactie een mooi moment om je merk(en) weer in de schijnwerpers te zetten.

De opzet is simpel: Iedere dag staat er een nieuw product in de December Prijzen Parade. Deelnemers lezen in het frontpage-artikel een productomschrijving, voorzien van grote productfoto en kiezen dan of ze mee willen doen. Voor de winnaar is het natuurlijk feest; andere deelnemers ontvangen een kortingscode.

Zo ziet het frontpage-artikel eruit:

Meedoen

Voor partners is het net zo simpel: claim een dag en kies één of meerdere producten om weg te geven. Wil je ook een direct mail naar alle deelnemers sturen met een kortingscode? Te gek! Dat kan ook.

 

Iedereen houdt van een kado

De December Prijzen Parade past helemaal bij de maand waarnaar hij vernoemd is. We hebben het tegenwoordig immers vooral over de kadomaand. En omdat iedereen gek is op (het krijgen van) kado’s, is deze weggeefactie een uitstekende boost voor de likability van je merk. Dat geldt helemaal als je een populair product weggeeft! We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat hoe aantrekkelijker de actie is, hoe beter de resultaten.

 

Hieronder vind je het verwachte bereik van de December Prijzen Parade:

 

Nog meer exposure

Wil je volle kracht vooruit? Dan kun je je deelname aan de December Prijzen Parade op Tweakers uitbreiden met een artikel op Hardware Info. Ook hier vind je een tech savvy doelgroep met een passie voor hardware. Twee vliegen in één klap!

Wil je ook je techproduct in het zonnetje zetten en positieve aandacht voor je merk genereren? Doe dan mee met de December Prijzen Parade! Neem voor meer informatie contact op via salesit@dpgmedia.nl.

Klik hier voor de propositie.

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons