Hardware liefhebbers kijken er al tijden naar uit: een nieuw Tweakers Testfest! De hele maand oktober staat volledig in het teken van testen van apparatuur en gear. Gebruikers zitten in testpanels om de nieuwste techproducten te reviewen.

Testfest is voor Tweakers communityleden een te gekke periode, waarin ze kunnen ervaren hoe het is om hardware écht aan de tand te voelen. Via een topic op het forum houden ze onderling contact, wisselen ze tips en ervaringen uit en helpen ze elkaar dus om steeds beter te worden. De reviews die ze schrijven, verschijnen in de Pricewatch, zodat iedere bezoeker ze kan lezen.

 

Techliefhebbers in hun element

De ruim 950.000 mannen en vrouwen die samen de Tweakers-community vormen, hebben één gemeenschappelijke passie: technologie. Dankzij dat enthousiasme adviseren ze niet alleen hun directe omgeving over techproducten, maar produceren ze maandelijks ook nog eens 200 uitgebreide reviews, die duizenden keren gelezen worden.

Het is dan ook geen wonder dat het Testfest vanaf de eerste editie in 2017 een succes was. In 2019 was de laatste fysieke bijeenkomst, toen werd het Testfest door bezoekers beoordeeld met een 8,2! Dit jaar is er helaas nog even geen fysiek evenement, maar krijgen de communityleden wel de kans om de nieuwste producten te testen en reviewen. We verwachten in 2022 weer een fysiek Testfest te kunnen organiseren.

Bekijk de aftermovie van Testfest 2019 om een indruk te krijgen van hoe het er dan aan toe gaat:

Kers op de taart

De Tweakers community leden zijn niet alleen gek op technologie, maar hebben ook een kritische blik en zitten bomvol waardevolle feedback. Uiteraard zijn hun uitgebreide gebruikersreviews de kers op de taart van het Testfest. Als klant kun je ook kiezen voor de community review recap; een video waarin de belangrijkste uitkomsten van de reviews worden besproken welke gepubliceerd in een frontpage artikel worden gepubliceerd. Een mooie aanvulling op het pakket.

Wil je ook unieke gebruikersreviews van je product? Tot 10 september kan je als partner nog aangeven of je wil deelnemen aan de Tweakers Testfest. Klik hier voor een volledig overzicht van de mogelijkheden of neem direct contact op.

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons