De 600 bezoekers hebben genoten. Jij ook? Tijdens dit inspirerende event zijn techliefhebbers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen over onder andere de Metaverse, Edge Computing en serverless architecturen. Energieke techtalks, keynotes en masterclasses maakten het helemaal af. We blikken terug op een geslaagd Developers Summit. Lees hier het gehele verslag.

Hoe heb jij als partner het event ervaren? Heb je interessante en nuttige gesprekken gevoerd met bezoekers? Of tips voor ons? Laat het ons weten, we zijn benieuwd!

Bekijk de impressie video van de Developers Summit 2022

Heb je dit event moeten missen? Niet getreurd! September en oktober staan bol van mooie evenementen.

Hieronder een greep uit onze agenda. Leuk je daar te zien.

  • Zaterdag 3 september 2022
    Tweakers Meet-Up Smarthome

Hoe richt je je huis zo smart mogelijk in? Wat zijn de mogelijkheden en (security) risico’s van domotica en automatisering? Honderden hardcore techliefhebbers bespreken dit soort vraagstukken tijdens de Tweakers Meet-up Smarthome.

Is jouw bedrijf gespecialiseerd in een belangrijk topic rond smarthome? Ben jij thought leader op dit gebied? Dan ben je tijdens het Tweakers Meet-Up Smarthome event op de juiste plek. Je krijgt de kans om in contact te komen met mensen die helemaal gek zijn van Smarthome oplossingen. Geef een partnertalk tijdens het Tweakers Meet-Up Smarthome en laat zien wat je kan. Meer weten? Lees hier verder

  • 8 oktober 2022
    Tweakers Huisfeestje

Het was een mega succes in 2019; het eerste Tweakers Huisfeestje. We moesten er door Corona helaas even op wachten, maar…we mogen weer! Het volgende Huisfeestje komt er aan. Tijdens dit event worden de community leden ondergedompeld in alles waar een tech-hart sneller van gaat kloppen: denk aan console-, Pc-, retro- en arcadegames, maar ook activiteiten zoals een cursus solderen en casinospelen.

Organiseer een testpanel en laat techliefhebbers kennis maken met jouw merk en producten. Via een spelelement worden vijf deelnemers uitgekozen. Zij krijgen een product mee naar huis om een gebruikersreview over te schrijven. Als jij een waardevolle connectie met jouw doelgroep wil maken, mag je het Tweakers Huisfeestje niet missen! Er zijn nog veel meer mogelijkheden om als partner aanwezig te zijn op het Tweakers huisfeestje. Lees verder.

  • Hele maand oktober 2022
    Testfest

Testfest is voor Tweakers communityleden een te gekke periode; een maand lang apparatuur en gear testen. Leden zitten in testpanels om de nieuwste techproducten te reviewen. De Tweakers community leden zijn niet alleen gek op technologie, maar hebben ook een kritische blik en zitten bomvol waardevolle feedback. Maak hier slim gebruik van en laat jouw producten testen voor goede reviews.

Wil jij een unieke gebruikersreview van je product? Of genoemd worden in de community review recap; een video waarin de belangrijkste uitkomsten van de reviews worden gesproken? Dat kan! Lees verder

Heb je interesse in een totaaloverzicht van alle Tech event die DPG media organiseert, Bekijk hier de Jaarkalender

Binnen DPG Technology is een aparte afdeling die verantwoordelijk is voor commerciële samenwerkingen, advertorials, winacties en Tweakers-events zoals Meet-ups, Developers Summit, Testfest, maar ook voor bijvoorbeeld maatwerk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, mail dan naar salesit@dpgmedia.nl of bel: +31 (20) 204 25 25.

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons