Het is bijna zover: op donderdag 23 juni vindt de Tweakers Developers Summit 2022 plaats! Na online uitstapjes in 2020 en 2021 is het evenement nu weer volledig fysiek en kunnen we honderden developers ontvangen in DeFabrique in Utrecht. Voor onze partners hebben we een beperkt aantal partner tickets beschikbaar gesteld.

“Goede beurs op een toffe locatie! De doelgroep was divers, met veel IT-specialisten, dus voor NS heel interessant. Er hing bovendien echt een leuke sfeer!” – NS (Partner tijdens de fysieke editie van het Developers Summit in 2020)

 

Gratis meekijken 

Ben jij benieuwd hoe zo’n event georganiseerd wordt voor de Tweakers community? Dan nodigen wij je van harte uit om een kijkje te komen nemen. De link naar jouw gratis ticket(s) vind je terug in de nieuwsbrief.

”Great day of innovative talks, nice experience, social people and amazing food and drinks!” – anonieme bezoeker

 

Programma

Developers laten zich dit jaar weer onderdompelen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van front-end, back-end, devops, AI, security & privacy, en smarthome; de tracks van dit jaar. In totaal staan er 3 keynote speakers en maar liefst 45 masterclasses geprogrammeerd. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen en kansen van de opkomst van de metaverse? Hoe sluipen vooroordelen en bias geautomatiseerde systemen binnen? Tijdens de pauzes en lunch is er tijd om elkaar te ontmoeten en partnerstands te bezoeken. Uiteraard sluiten we af met een gezellige netwerkborrel om een geslaagde dag af te sluiten.

Bekijk het volledige programma hier

 

Sprekers

Een deskundige en gevarieerde groep van sprekers staat te popelen om de gasten mee te nemen in de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Zo trapt Felienne Hermans van Universiteit Leiden het evenement af met een keynote over hoe je brein informatie verwerkt en die principes helpen bij het lezen en schrijven van code.

Daarnaast laat impact engineer Thijs Suijten zien hoe hij Raspberry Pi’s en machine learning gebruikt om bedreigde diersoorten in Afrika te beschermen. In de rimboe loop je tegen de nodige beperkingen aan, of zoals hij zelf zegt: ‘hardware en realtime communicatie werkend krijgen zonder stroom en internet is een flinke kluif.’

Een compleet overzicht van de sprekers vind je hier

 

Make IT Real

Dit jaar hebben we gekozen voor thema Make IT Real, want het moge duidelijk zijn: developers zijn de makers van de toekomst. Bij alle grenzeloze mogelijkheden van nu komen verantwoordelijkheden kijken (het Peter Parker-principe zo je wilt). Dat betekent dat er soms nieuwe structuren nodig zijn en innovaties zich onherroepelijk aandienen.

Zien we je op de Tweakers Developers Summit 2022?

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons