Een verjaardag, geboorte of diploma-uitreiking: wat geef je iemand dan als cadeau? Of wat geef schoolgaande, studerende of hardwerkende techliefhebbers? Vooral op het gebied van tech kan het lastig zijn om door de bomen het bos nog te zien. Daarom maken we gift guides: een beknopt overzicht van interessante producten om aan een ander te geven, binnen een bepaald thema.

Denk bijvoorbeeld aan de periode na de vakantie. Wat is nou het ideale cadeau om deze leerperiode te staren? We houden rekening met verschillende budgetten zodat er voor ieder wat wils is. Gift Guides zijn handige hulpmiddelen voor de lezer om snel een geschikt cadeau te vinden of om inspiratie op te doen. Voor u als partner bieden ze een uitgelezen kans om uw product onder de aandacht te brengen van een breder publiek.

Bekijk rechts hoe de vakantiegeld en cadeaumaand Gift Guides eruit zagen op AD Tech en iHLN:

 

Maximale aandacht onder een breed publiek

De Gift Guides verschijnen op AD.nl, ADtech HLN, NUtech en NUshop, samen goed voor 3,9 miljoen unieke bezoekers per dag. Op AD.nl, HLN en NUtech plaatsen we de gift guide in de vorm van (fixed of flexible) smarticles. Dit zijn content teasers die opgemaakt zijn in de look en feel van een redactioneel artikel, met duidelijke sponsoring en logo van Tweakers Partners.

Door op de fixed smarticle te klikken, wordt de bezoeker meegenomen naar het branded article. Daar worden maximaal 10 producten uitgelicht met een korte omschrijving, grote foto en een heldere CTA (met prijs of korting). Dit levert in totaal gemiddeld 14.000 views op en een CTR van 25%! Op ADtech en HLN verschijnen ook nog teasers om bezoekers naar het branded article te sturen.

Fixed Smarticle extensie NUtech

Op deze manier bereik je een breder publiek dan bijvoorbeeld via Tweakers. Bovendien zijn deze lezers minder gefocust op de laatste technologische snufjes en dat biedt kansen voor producten die op hardcore techplatformen wellicht minder tot hun recht komen.

 

ADVIES VAN EEN AUTORITEIT

Gift Guides worden geschreven door de techredactie en reflecteren daarmee de kennis en autoriteit van DPG Technology. De redacteur schrijft de producten wervend aan, maar zal ook kort toelichten waarom het product vanuit technisch oogpunt een geschikt cadeau is. De lezer kan er dan op vertrouwen dat er over de keuze is nagedacht. Via een link komt de lezer op je productpagina terecht.

Let wel op: het is belangrijk dat het product goed aansluit bij de doelgroep. Daarom evalueren wij de gekozen producten zorgvuldig, om er zeker van te zijn dat ze geschikt zijn voor deze actie. Google Nest Mini, NZXT Puck en Raspberry Pi 400 hebben in het verleden bijvoorbeeld uitstekend gescoord in de gift guide.

Kortom, Gift Guides zijn een uitstekende laagdrempelige manier om een aantal keren per jaar aandacht te genereren voor je producten!

 

Gift Guides het hele jaar door

De Gift Guides verschijnen op 4 belangrijke momenten in het jaar. Klik op de onderstaande Gift Guides voor meer informatie zoals de tarieven, of druk op de knop om je direct aan te melden voor de eerstvolgende editie. Wil je meerdere producten aanmelden? Vul dan het formulier in voor al deze producten.

  • Vakantiegeld
  • Back to school
  • Black Friday
  • December feestdagen

Meer informatie

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons