Een verjaardag, geboorte of diploma-uitreiking: wat geef je iemand dan als cadeau? Of wat geef je jezélf cadeau wanneer je vakantiegeld binnen is? Vooral op het gebied van tech kan het lastig zijn om door de bomen het bos nog te zien. Daarom maken we gift guides: een beknopt overzicht van interessante producten om aan een ander te geven, binnen een bepaald thema.

Denk bijvoorbeeld aan de feestdagen of (wat te doen met) vakantiegeld, maar ook aan fotografie of gaming. Daarbij houden we rekening met verschillende budgetten, zodat er voor iedereen iets bij zit. Voor de lezer zijn gift guides een handig hulpmiddel om snel een passend cadeau te vinden of om inspiratie op te doen. Voor jou bieden ze een mooi moment om je product onder de aandacht te brengen bij een breder publiek.

Bekijk rechts hoe de vakantiegeld en cadeaumaand Gift Guides eruit zagen op AD Tech en iHLN:

 

Maximale aandacht onder een breed publiek

De Gift Guides verschijnen op de techpagina’s van AD.nl (2,2 mln. unieke bezoekers per dag) of HLN.be (2,1 mln. unieke bezoekers per dag). Ook wordt het artikel op de homepage getoond. Zodoende bereik je een breder publiek dan bijvoorbeeld via Tweakers. Bovendien zijn deze lezers minder gefocust op de laatste technologische snufjes en dat biedt kansen voor producten die op hardcore techplatformen wellicht minder tot hun recht komen.

 

Advies van een autoriteit

Gift Guides worden geschreven door de techredactie en reflecteren daarmee de kennis en autoriteit van DPG Technology. De redacteur schrijft de producten wervend aan, maar zal ook kort toelichten waarom het product vanuit technisch oogpunt een geschikt cadeau is. De lezer kan er dan op vertrouwen dat er over de keuze is nagedacht. Via een link komt de lezer op je productpagina terecht.

Het is belangrijk dat het product goed aansluit bij de doelgroep. Daarom evalueren wij de gekozen producten zorgvuldig, om er zeker van te zijn dat ze geschikt zijn voor deze actie. Google Nest Mini, NZXT Puck en Raspberry Pi 400 hebben in het verleden bijvoorbeeld uitstekend gescoord in de gift guide.

Kortom, Gift Guides zijn een uitstekende laagdrempelige manier om een aantal keren per jaar aandacht te genereren voor je producten!

Klik onderstaande op de Gift Guide voor meer informatie zoals de tarieven van de gift guides, of klik op de knop om je direct aan te melden voor de eerstvolgende editie: Gift Guide Back 2 School. Wil je meerdere producten aanmelden? Vul dan het formulier in voor al deze producten.

Variaties

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons