Hardware hacking, cybercrime, de jacht op internettrollen en massaclaims tegen privacyschenders: Privacy en security lijkt relevanter dan ooit. Ook de tweakers kunnen niet genoeg krijgen van dit onderwerp. Zij zoeken een combinatie van kennisdeling en inspiratie en daar geven wij graag gehoor aan tijdens de Meet-up Privacy & Security.

Wanneer: Zaterdag 19 november 2022
Waar: Theater Gooiland Hilversum
Tijdstip: 09.30 – 18.00 uur
Voertaal: Nederlands
Aantal bezoekers: +/- 200 – 400

 

Kennisdeling, gezelligheid en inspiratie opdoen

Tijdens de Tweakers Meet-ups nemen we de Tweakers-community mee in de wereld van interessante maar tegelijk ook complexe materie rond tech. Bezoekers ontmoeten mede-tweakers die dezelfde fascinatie voor technologie hebben. Deze editie staat in het teken van het onderwerp waar niemand meer omheen kan, Privacy & Security.

Privacy & Security zijn als onderwerp niet meer weg te denken uit de techwereld. En de verantwoordelijkheid hiervoor ligt niet meer alleen bij de IT-afdeling.

De hele dag worden de bezoekers geïnspireerd door keynotesprekers, breakout sessies en partnertalks. In de pauzes kunnen ze genieten van een hapje en een drankje, is er genoeg ruimte om te connecten met mede-tweakers en kunnen ze langs de partner stands wandelen voor toffe activiteiten of een inhoudelijk gesprek. De dag eindigt uiteraard met een gezellige borrel.

 

Wie zijn de bezoekers?

We verwachten tussen de 200 en 400 bezoekers tijdens deze meet-up. Het gaat om onze trouwe communityleden, oftewel hardcore techliefhebbers. De meesten van hen zijn werkzaam in de IT als developer of studeren aan een IT-opleiding. Kortom, een zeer interessante doelgroep om het gesprek mee aan te gaan.

De inhoudelijke techtalks en de kans om andere tweakers fysiek te ontmoeten, vormen precies de combinatie waar de leden naar op zoek zijn. Deelname aan een Meet-up stelt bezoekers in staat hun kennis te vergroten, zich te laten verrassen door andere mensen en de laatste ontwikkelingen rond technologie te volgen.

 

Meld je aan als partner van de Meet-up Privacy & Security

Ben jij thought leader op een trending topic rond Privacy & Security? Wil jij graag diepgaande kennis delen? Of wil je maximale zichtbaarheid? We bieden diverse mogelijkheden tijdens deze Meet-up om in gesprek te gaan met jouw doelgroep. Klik hier voor meer informatie over de verschillende partnerpakketten.

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op via salesit@dpgmedia.nl. We denken graag met je mee.

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons