Het enorme bereik van Het Laatste Nieuws (HLN) en de technische know-how van Tweakers, dat klinkt als een succesvolle combinatie. En dat is het ook! Drie zaterdagen per jaar valt het tech magazine iHLN bij HLN abonnees op de deurmat. Naast nieuws, sport en regio kunnen de lezers zich dus ook in tech-onderwerpen storten. Redactionele artikelen over consumentenelektronica staan centraal, zoals smartphones, televisies en games.

 

Tech voor heel Vlaanderen

Met iHLN bereiken we het grootste publiek in heel Vlaanderen: het tech magazine heeft een oplage van maar liefst 319.500 stuks en 1,38 miljoen lezers. Dat is te danken aan de populariteit van HLN, dat met afstand het grootste printmedium in Vlaanderen is. We publiceren op een zaterdag, zodat we het maximale bereik halen.

“Het Tech magazine biedt ons de mogelijkheid om de fijne, diepgewortelde samenwerking tussen Samsung en Tweakers in geprinte versie om te zetten. Op die manier bereiken we met dezelfde effort niet alleen de core audience maar brengen we onze boodschap tot in iedere huiskamer.”

Michael Wantens – Digital ATL Manager, Samsung

 

Iedere editie een eigen thema

De lezers van HLN komen uit alle lagen van de samenleving. Door populaire tech-onderwerpen aan te snijden en die af te stemmen op de doelgroep, kunnen we een zeer breed publiek enthousiast maken voor tech. Dat doen we ook door iedere editie een thema te geven. Voor het jaar 2021 zijn de topics het EK voetbal, Back 2 School en Black Friday. Bekijk hier de vorige editie, die in het teken stond van Black Friday 2020.

 

Adverteren? 

Voor partners is iHLN een unieke mogelijkheid om gebruik te maken van het grootste printbereik in Vlaanderen. Daarbij zorgt het tech magazine voor de juiste context om aandacht te genereren voor je tech-producten onder een enorm publiek.

 

Tarieven

  • 1 pagina: € 5900
  • ½ pagina € 3500
  • Covers 2/3/4 : € 7.350 – 8.8530

Wil jij ook maximale exposure voor je tech-product in Vlaanderen? Adverteer dan in iHLN en bereik 1,38 miljoen Vlamingen uit alle lagen van de samenleving! Neem contact met ons op voor verdere details.

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons