Op 23 juni is het weer tijd voor de Tweakers Developers Summit 2022! Zo’n vijfhonderd ontwikkelaars komen dan samen om zich de hele dag te verdiepen in Artificial Intelligence, back-end development, front-end development, DevOps, Privacy & Security en Smarthome. Na een digitale editie in 2021, zal het event de volgende keer fysiek plaatsvinden: DeFabrique in Utrecht wordt het toneel voor tientallen sprekers en host Jim Stolze.

Bezoekers worden tijdens de Developers Summit bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan de Metaverse (AI), Edge Computing (backend) of serverless architecturen (DevOps). Tijdens techtalks, keynotes en masterclasses kunnen ze zich verdiepen en met elkaar verbinden. De Developers Summit is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks succesnummer, waar veel bezoekers naar uitkijken. De talks van de editie van vorig jaar werden beoordeeld met een 8,8!

Bekijk hieronder de impressievideo van de fysieke Developers Summit van 2020:

Ontwikkelaars in alle soorten en maten

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Developers Summit specifiek gericht op ontwikkelaars. De meeste van hen zijn tussen de 20 en 29 jaar oud en een groot deel van de bezoekers is senior developer. Samen beheren ze een compleet palet aan programmeertalen, van Javascript tot SQL tot Python.

 

Playground

Op de Developers Summit staat de Playground letterlijk centraal. Hier vind je straks de stands van alle partners, maar ook een barista, arcade games en een VR-experience. Kortom, een plek om na een talk even bij te komen en elkaar te ontmoeten. Voor partners biedt dit een mooi moment om het gesprek aan te gaan met de bezoekers. De ervaring leert dat vooral stands die een vorm van interactie bieden, succesvol zijn. Uiteraard denken wij graag mee over een succesvolle tactiek.

 

Thought leadership

Een andere manier om als partner zoveel mogelijk uit de Developers Summit te halen, is door het geven van een masterclass. Deel je kennis en claim thought leadership! Tijdens een masterclass rekenen we op zo’n 50 tot 90 deelnemers. Bovendien krijgen sprekers een presentatietraining door een professionele sprekerscoach, die onder meer sprekers voorbereid op het geven van presentaties tijdens TedX-bijeenkomsten. Je weet dus zeker dat de masterclass een succes zal worden.

Impressie:

Vroegboekkorting!

Partners die snel beslissen, worden beloond! Wie zich voor 31 januari 2022 meldt als partner, krijgt namelijk een mediapakket S t.w.v. €3600 helemaal gratis! Dit pakket bestaat uit een combinatie van desktop- en mobile exposure, met in totaal zo’n 230k impressies. Perfect aan te vullen met fysieke aanwezigheid op de Developers Summit en bijvoorbeeld een branded artikel.

Ben je in 2022 ook (weer) bij de Developers Summit? We hopen je daar te zien! Kijk hier voor meer informatie over partnersamenwerkingen, tickets en online exposure. Of neem direct contact op met salesit@dpgmedia.nl.

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons