TWEAKERS DEVELOPERS SUMMIT inspireert jaarlijks honderden professionals

Vanaf de eerste editie in 2012 is de Tweakers Developers Summit uitgegroeid tot een van de toonaangevende bijeenkomsten voor developers in Nederland. Jaarlijks komen tussen de 500 en 750 developers en geïnteresseerden samen om kennis te delen, nieuwe contacten op te doen en zich te laten inspireren. Dit jaar wordt de Developers Summit in een digitaal jasje gestoken en dat brengt verschillende voordelen met zich mee.

 

Techtalks en workshops

Ook in 2021 presenteren we een bomvol programma om onze doelgroep bij te praten en uit te dagen. Keynotes worden afgewisseld met workshops en masterclasses op het gebied van AI, webdevelopment, security en DevOps. De sprekers zijn zowel Nederlandse professionals als internationale experts. Enthousiaste specialisten, kortom, die over hun publiek net zo enthousiast zijn als zij over hen.

Omdat we digitaal samenkomen, zijn we bij deze editie in staat om veel meer tweakers te verwelkomen. De Summit wordt bovendien uitgesmeerd over vier dagen. Daardoor hoeft de bezoeker minder te kiezen en kan hij of zij meer deelnemen aan workshops en masterclasses.

Bekijk hieronder de impressievideo van het Developers Summit van vorig jaar:

In de aanloop naar de Tweakers Developers Summit brengen we via een doelgroepenonderzoek in kaart waar de developer behoefte aan heeft. Op die manier weten we zeker dat we niet alleen op de cutting edge van de huidige ontwikkelingen zitten, maar ook de verdieping brengen die relevant is voor onze doelgroep.

De Tweakers Developers Summit Digital vindt plaats van 2 tot en met 5 juni 2021 en mag door developers niet gemist worden. Dat blijkt ook: het bezoekersaantal stijgt ieder jaar en vorig jaar waren de toegangskaarten uitverkocht. We mochten toen een recordaantal bezoekers ontvangen in DeFabrique in Utrecht:

Wil je meedoen?

Natuurlijk kun je als partner meedoen aan de Developers Summit! Denk aan een het geven van een digitale masterclass of kies juist voor online zichtbaarheid in de aanloop naar het evenement. Of een combinatie. Klik op de afbeelding rechts voor het overzicht van de mogelijkheden en de tarieven. Meer weten? Bekijk dan hier de uitgebreide versie.

 

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons