Nog even en we zitten weer aan de oliebollen. Hoewel het nog ver van ons verwijderd lijkt, is het einde van 2022 al weer in zicht en gaan we 2023 inluiden. Wat is er dan leuker om samen met de community van Hardware Info het feest te vieren. Bij een feestje hoort een cadeautje en daarvoor geeft de bezoekers je dit jaar ook wat terug.

Met de Hardware Info Countdown staat jouw bedrijf en product een dag in de volle aandacht op Hardware Info. Bezoekers krijgen de kans om jouw begeerlijke product te winnen. Gemiddeld doen er zo’n 4000 mee om kans te maken. Hoe mooier en gewilder de prijs; hoe groter het aantal deelnemers.

Dit jaar hebben we de Countdown iets veranderd. Winnaars wordt namelijk gevraagd om een review te maken van de gewonnen prijs. Zo heb je niet alleen op het moment van de Countdown de volle aandacht, maar ook blijvend. Gebruikersreviews worden namelijk opgenomen in de Productvergelijker van Hardware Info en dragen dus bij aan de doorverkoop van jouw producten. In de drukke maanden rond de feestdagen krijgt je product op een simpele wijze net wat meer broodnodige aandacht.

 

Centraal op de site

Wanneer jouw product aan de beurt is tijdens de Countdown, staat deze 24 uur lang (van 09:00 uur tot 09:00 uur) op een prominente plek op de website. Op de speciale pagina vinden lezers een korte beschrijving van het product en de instructies om kans te maken op de giveaway (kijk hier voor een voorbeeld) Op deze positie kun je rekenen op ongeveer 40.000 views per dag.

De aankondiging op de dag van de Countdown bevat een wervende tekst die wij voor je kunnen maken of je zelf kunt aanleveren van maximaal 250 woorden, jouw logo én natuurlijk foto’s en eventueel een video van het product.

De tien producten die de meeste aanmeldingen hebben gekregen worden na de Countdown 2023 opgenomen in een roundup artikel op Hardware Info.

Maak snel gebruik van deze mogelijkheid en boek je positie in de Hardware Info Countdown 2023. Deelnemen aan de Hardware Info Countdown 2023 is al mogelijk vanaf slechts 750 euro, exclusief de weg te geven prijs met een minimale waarde van 150 euro.

De Countdown begint in november en duurt tot en met 31 december. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en die zijn doorgaans snel gevuld. Neem dus snel contact op als je deze kans wil benutten! Meld je voor of uiterlijk 22 oktober aan om deel te nemen aan de Countdown 2023.

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons