Bij Hardware Info staan de laatste twee maanden van het jaar in het teken van de Countdown. In de aanloop naar de jaarwisseling krijgen bezoekers iedere dag de kans om een gaaf techproduct te winnen. Voor partners betekent het 24 uur maximale aandacht voor je merk en product, tegen een laag tarief. De afgelopen jaren deden er dagelijks 4000 – 10.000 deelnemers mee aan het evenement!

Een laagdrempelige giveaway-actie die twee maanden duurt, daar kun je onze doelgroep wel blij mee maken. Dit zijn immers hardware fanaten die gek zijn op gear, gadgets en technologie. De Countdown is dan ook een jaarlijkse traditie te noemen. Het enige dat de deelnemers hoeven te doen om kans te maken op een prijs, is zich inschrijven voor de Hardware Info nieuwsbrief.

 

Centraal op de site

Wanneer jouw product aan de beurt is tijdens de Countdown, staat deze 24 uur lang (van 09:00 uur tot 09:00 uur) op een prominente plek op de website. Op de speciale pagina vinden lezers een korte beschrijving van het product en de instructies om kans te maken op de giveaway (kijk hier voor een voorbeeld) Op deze positie kun je rekenen op ongeveer 40.000 views per dag.

Via een tracking link kun je de prestaties van de campagne volgen. “Hier zit het bewijs van de succesvolle campagnes die gedraaid worden. Het is altijd leuk en waardevol om hier met onze klanten (zoals Slide, Microsoft en Gigabyte) over te praten. We kunnen namelijk concreet zien wat er met bezoek en conversie gebeurt”, aldus hoofdredacteur Frank Everaardt van Hardware Info.”

 

Bereik

Om het bereik nog verder te vergroten, delen we het Countdown-artikel dagelijks onder de 45.000 nieuwsbriefabonnees en ruim 19.000 volgers op Facebook, RSS en Twitter. En dat werkt. Je las het al in de introductie, maar om het nogmaals te onderstrepen: het gaat dus om 4000 – 10.000 deelnemers per dag!

De Countdown begint in november en duurt tot en met 31 december. Deelname kost 300 euro per dag. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en die zijn doorgaans snel gevuld. Neem dus snel contact op als je deze kans wil benutten! Meld je voor of uiterlijk 22 oktober aan om deel te nemen aan de Countdown 2022.

 

Wat heb je nodig om mee te doen:

  •  Een prijs ter waarde van minimaal 100 euro (duurder mag natuurlijk ook);
  •  Een productfoto in hoge resolutie van de prijs (minimaal 600 pixels breed);
  •  Een korte beschrijving van de prijs (ca. 100-150 woorden) met een url naar een website of landingspagina (Tips: Spreek de bezoeker aan, ook zijn de bezoekers zijn gek op details en specificaties van het product);
  •  Toezegging om de prijs binnen twee weken na afloop van de Countdown rechtstreeks naar de winnaar te sturen. Begin januari ontvang je de NAW-gegevens van de winnaar;
  •  Deelname aan de Hardware Info 2020 Countdown bedraagt 300 euro. Dit omvat de kosten voor één dag deelname aan de giveaway. Tarieven voor meerdere dagen zijn op aanvraag beschikbaar.

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons