Het populaire Black Friday en Cyber Monday gaat gepaard met heel veel aanbiedingen.
Maar is iedere aanbieding wel echt een goede deal? Daar komen Tweakers en Hardware Info om de hoek kijken. Op Tweakers en Hardware Info worden de prijzen het hele jaar door gemeten. Dit schept orde in de ‘dealchaos’.

Ook dit jaar publiceren we weer een redactioneel artikel tijdens Black Friday en Cyber Monday. In dit artikel vinden bezoekers, per productcategorie, een overzicht van de grootste prijsdalers en deals. Zowel door de betrokken community als door vluchtige bezoekers wordt het redactionele Black Friday artikel op Tweakers en Hardware Info veelvuldig bezocht om er zeker van te zijn dat de geadverteerde deals ook echt buitenkansjes zijn.

 

Claim nu jouw unieke positie in het redactionele Black Friday artikel

In 2020 was er voor het eerst de mogelijkheid om als partner een uitgelichte shop-positie binnen het redactioneel artikel af te nemen. Dit is dusdanig goed ontvangen de afgelopen twee jaar, dat we het ook in 2022 weer aanbieden.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden tijdens Black Friday? Klik hier voor meer informatie.

Voorbeeld redactioneel Black Friday artikel 2021

Gift Guide Black Friday

We maken ook dit jaar weer een Black Friday gift guide, waar jij jouw merk goed onder de aandacht kan brengen. Op AD.nl, HLN en NUtech plaatsen we de gift guide in de vorm smarticles. Dit zijn content teasers die opgemaakt zijn in de look en feel van een redactioneel artikel, met duidelijke sponsoring en logo van Tweakers Partners. Door op de smarticle te klikken, wordt de bezoeker meegenomen naar het branded article. Daar worden maximaal 10 producten uitgelicht met een korte omschrijving, grote foto en een heldere CTA (met prijs of korting).

Dit levert in totaal gemiddeld 14.000 views op en een CTR van 25%! Op ADtech en HLN verschijnen extra teasers om bezoekers naar het branded article te sturen.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over de gift guides.

 

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons