Van techneut tot ambassadeur: overtuig je doelgroep met een sterke advertorial

Enthousiast, leergierig en hoogopgeleid: de techcommunity is een ontzettend waardevolle doelgroep. Maar het is ook een groep die zich niet zomaar laat overtuigen. Om het vertrouwen van deze loyale, maar kritische doelgroep te winnen, is het dan ook belangrijk om een inhoudelijk sterk verhaal neer te zetten. Een effectieve manier om dat te bereiken is via een advertorial op Hardware Info. Samen met onze partners zoeken we naar de beste verhalen om de doelgroep te inspireren.

 

Vertrouwd geluid

Lezers komen dagelijks terug bij Hardware Info om bijgepraat te worden over het laatste tech-nieuws. Een van de belangrijkste redenen daarvoor is onze herkenbare tone-of-voice. Bij het schrijven van een advertorial houden we die schrijfwijze altijd aan. Dat heeft ertoe geleid dat ze positief gewaardeerd worden en goed gelezen.

 

Over de Hardware Info community

Hardware Info heeft een technisch uitstekend onderlegde doelgroep van hardware-enthousiastelingen, gamers en IT-specialisten en -beslissers met een grote invloed op hun directe omgeving. Het merendeel is man en werkzaam in de IT.

Maandelijks komen er 1 miljoen unieke bezoekers uit Nederland en België naar de website.

 

Visualisatie & locatie op website

We publiceren advertorials uiteraard op een gunstig moment in de week, zodat we zoveel mogelijk aandacht genereren. De advertorial verschijnt dan op de tweede positie op de Hardware Info frontpage, zodat je product vol in de spotlight staat. Daar blijft hij dan 24 uur staan. Je kunt dan rekenen op 50.000 views. De titels van advertorials zijn herkenbaar als gesponsorde content.

Upgrades

Wil je meer dan alleen een verhaal over je product? Geen probleem! Je kunt je advertorial op verschillende manieren upgraden om er nog meer sales, engagement of inzichten uit te halen.

   
 

User surveyWe voeren een enquête uit voor meer inzicht in de doelgroep. Die inzichten krijgt je gepresenteerd in een onderzoeksrapport.
 

User review – Een lid van het testpanel schrijft een gebruikersreview over het product. Deze review is te vinden in de productvergelijker en stimuleert daardoor het aantal sales.
 

Prijsvraag – Combineer het artikel met een prijsvraag. Lezers zullen het artikel vaker en aandachtiger lezen. Dit is de perfecte manier om gebruikers de voordelen van het product te leren.
Deepdive – De advertorial gaat de diepte in, precies zoals onze lezers dat graag zien. Een effectieve manier om alle mogelijkheden van een product te belichten

Samenwerking voor het beste resultaat

Uiteraard komt een advertorial tot stand door goede samenwerking. Wij geven graag advies over het product of de inhoud van de advertorial, zodat we tot het beste resultaat komen. De auteur van de advertorial zorgt voor een aantrekkelijk artikel dat voorzien is van de juiste tone-of-voice. Een week nadat alle input binnen is, zal de schrijver een eerste versie opleveren. Na een feedbackronde zetten we de puntjes op de i en zijn we klaar om te publiceren!

Meer weten over het laten maken van een effectieve advertorial? Neem dan contact met ons op! Klik op de afbeelding rechts voor alle ins en outs en de tarieven.

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons