Leer onze bezoeker écht kennen 

Meerdere keren per jaar organiseert DPG Technology events en acties voor de community. Met onderwerpen die aanspreken en op meerdere plaatsen in Nederland. Door als merk deze events te sponsoren kom je direct in contact met onze technologie liefhebbende community. Ook bieden wij merken regelmatig de mogelijkheid om acties te sponsoren en producten weg te geven.

 

Events en weggeefacties

Wij organiseren verschillende events; van meet-ups voor max. 250 communityleden tot events waar duizenden bezoekers aanwezig zijn. Aanwezig zijn met jouw merk op deze events kan met verschillende sponsormogelijkheden; van groot tot klein. Kom je graag in contact met onze doelgroep? Dan zijn dit dé events waar je bij wilt zijn.

Bekijk onze evenementen en inhakers 

Voorbeelden van de weggeefacties zijn de December Prijzen Parade of Black Friday. Door tijdens deze winacties producten weg te geven, kun jij je merk een dag lang promoten en één van onze bezoekers blij maken. De overige deelnemers kun je na de actie direct mailen om extra traffic en conversie te genereren.

Natuurlijk kunnen we ook voor jou een compleet op maat gemaakt event opzetten. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Wil je een event sponsoren of deelnemen aan een van de acties? Neem dan contact met ons op via salesit@dpgmedia.nl of tel: +31 (20) 204 25 25

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons