Meer bekendheid met opvallende formaten

Met onze display uitingen krijgt jouw merk de aandacht die het verdient. Kwalitatief bereik op het grootste tech netwerk van Nederland en België met oplossingen op maat.

 

Premium display advertising

Wij bieden posities met een hoge viewability. Op laptop, desktop of mobiel. Relevantie, bereik, activatie en conversie zijn daarbij altijd onze kerndoelstellingen.

Om de effectiviteit van display campagnes te bevorderen bieden wij meerdere targetingmogelijkheden. Van device tot locatie en van keyword tot audience. Uitingen kunnen getoond worden op specifieke onderdelen van de site, maar ook aan specifieke audiences, zoals bezoekers die artikelen hebben gelezen over smartphones. Dus meer bereik met minder waste.

Specificaties vind je hier

Tariefkaart

 

Programmatic Buying op Hardware Info

Programmatic Buying is het geautomatiseerd inkopen van digitale advertentieruimte. Wij maken gebruik van Google AdX als SSP (Seller/Supply-side Platform).

Naast de standaard biedingsregels is het ook mogelijk om (in overleg) gebruik te maken van op maat gemaakte biedingsregels. Met deze zogeheten Private Marketplaces (PMP) kunnen alternatieve floor prices worden gehanteerd, exclusieve formaten worden ingezet en specifieke bezoekersprofielen worden getargeted.

De voorwaarden voor Programmatic Buying zijn opgenomen in onze Algemene Advertentievoorwaarden. De lijst van onderwerpen/branches die niet zijn toegestaan zijn hier opgenomen.

 

Contact

Voor meer informatie over kun je contact met ons opnemen via salesit@dpgmedia.nl of tel: +31 (20) 204 25 25.

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons