Adverteren bij DPG Technology

Door te adverteren op Tweakers, Hardware Info en AD Tech krijg je toegang tot het grootste netwerk van tech-liefhebbers en IT’ers in België en Nederland. Via ons netwerk bereik je maandelijks miljoenen bezoekers.

 

Uniek kwalitatief bereik onder tech-liefhebbers, IT’ers en elektronica consumenten

Kom in aanraking met consumenten die een echte passie hebben voor elektronica, maar ook met oriënterende consumenten die op korte termijn een aankoop overwegen.

 

Oplossingen op maat

Wij bieden meerdere interessante advertentiemogelijkheden waarmee je onze doelgroepen kunt bereiken. Dit kan door middel van display advertising op desktop en mobiel (Premium en Automated). Maar denk ook aan adverteren via brandend content met podcasts, videoreeksen, sponsoring van meet-ups of unieke maatwerk-evenementen georganiseerd door Bureau Gekkigheid, die exact aansluiten bij de wensen van onze doelgroep. Daarnaast is het mogelijk te adverteren in de Tweakers Pricewatch of de Hardware Info Prijsvergelijker, en kan je ervoor kiezen simpelweg een event te sponsoren. Wat je ook kiest, onze kerndoelstellingen zijn altijd relevantie, bereik, activatie en conversie.

Bekijk hieronder de oplossingen.

Advertentiemogelijkheden

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons